Valikko Sulje

Haluatko kehittää tai täydentää ammatillista osaamistasi? Lahden seutu tarjoaa sekä yliopisto- että amk-tasoista täydennyskoulutusta ja avointa korkeakouluopetusta.

LAB-ammattikorkeakoulu tarjoaa työelämälähtöistä, niin yksilön kuin työyhteisönkin tarpeista lähtevää koulutusta; joko valmiina yhden tai kahden päivän toteutuksina tai laajempina koulutuskokonaisuuksina.

Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämispalvelut tarjoaa täydennyskoulutusta kaikilta Helsingin yliopiston tieteenaloilta, mm.

  • Hyvinvointi-, sosiaali- ja terveysalat
  • Opetusala, kasvu ja valmennus
  • Organisaation kehittäminen
  • Viestintä ja digitalisaatio
  • Ympäristö

LUT-yliopiston täydennyskoulutus
Koulutustarjonta koostuu kauppatieteen pitkistä täydennyskoulutusohjelmista sekä sivuaineeksi soveltuvista asiantuntijaohjelmista, joista voi suorittaa myös vain yksittäisiä moduuleita.

Hämeen ammattikorkeakoulu, ammatillinen opettajankoulutus
Koulutus on suunnattu erityisesti ammatillisten oppilaitosten tai ammattikorkeakoulun opetustehtäviin aikoville tai niissä tehtävissä jo toimiville. Toteutetaan myös monimuoto-opiskeluna alueellisissa ryhmissä Espoossa, Lahdessa ja Turussa.

Avoin korkeakouluopetus
Avoin yliopisto ja avoin ammattikorkeakoulu ovat kaikille avoimia iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Opinnot ovat maksullisia, mutta edullisia. Opintotarjonnasta löytyy ammattitaitonsa kehittäjälle monenlaisia vaihtoehtoja.

Vastaa